Vintern på Högskolebiblioteket och Mariehamns stadsbibliotek

Högskolebiblioteket och Mariehamns stadsbibliotek (Strandgatan 29) är öppet enligt tiderna nedan. Med reservation om eventuella ändringar om nya direktiv skulle komma.

Öppettider
mån-tor kl. 10-20
fre kl. 10-18
lör kl. 10-14
sön stängt

(Obemannad informationsdisk mån-fre kl. 9-10)

Avvikande öppettider

Bokinkastet är fortsatt öppet dygnet runt.

Biblioteken iakttar och följer myndigheternas rekommendationer och har infört lite nya rutiner för att säkerställa besökare och personalens hälsa. Vi ber dig som känner förkylningssymptom att stanna hemma och besöka oss någon annan dag istället. Vi håller även god handhygien och avstånd från varandra.

Varmt välkomna!

 

Bibliotekets e-resurser

Vi tipsar om att slänga ett extra öga på våra e-resurser under dessa tider. Under fliken ”Sök information” kan du välja bland alternativen för att hitta det just du är ute efter. Det finns allt ifrån vetenskapliga artiklar, lexikon, e-böcker och statistik. Du kan boka tid med en bibliotekarie om du vill ha hjälp med att söka information i de olika databaserna.

 

Även bibliotek.ax erbjuder e-resurser under fliken ”E-biblioteket”. Bekanta dig gärna med utbudet som bland annat bjuder på e-böcker, e-ljudböcker, e-film, databaser och uppslagsverk.